TELITAL MOBITEL D.O.O.


Dobro došli na Internet stranice tvrtke
Telital mobitel d.o.o.

Od 1999. godine, kada je tvrtka utemeljena, na zadovoljstvo naših korisnika specijalizirali smo se u proizvodnji i instalaciji sustava za daljinski prijenos podataka putem GSM/UMTS mobilne mreže (video slika, sigurnosni sustavi, telemetrija, meteorologija itd.) i to posebno u HMI (human-to-machine) i MMI (machine-to-machine) aplikacijama.

Do danas smo realizirali nekoliko stotina različitih instalacija po sistemu „ključ u ruke“ u Hrvatskoj i okolnoj regiji  dok su naši originalni proizvodi našli kupce širom svijeta  od Izraela, Španjolske, Pakistana, Kine pa sve do  daleke Australije.

 • Telital mobitel d.o.o.
  URED ZAGREB:
  Milivoja Matošeca 8, 10000 Zagreb
  tel: +385 1 3644 896
  fax: +385 1 3667 316

  PROIZVODNJA:
  Karla Dieneša 15, 35400 Nova Gradiška
  tel: +385 35 331 230
  fax: +385 35 331 230


  LIVE STREAM KAMERA na linku ispod:
  'Livestream'


O NAMA

Korijeni
Telital mobitel d.o.o. osnovan je 1999. godine kao tvrtka-kćerka talijanske tvrtke Telit Mobile Terminals, iz Trsta, a u svrhu proizvodnje i prodaje GSM mobilnih telefonskih aparata za područje jugoistočne Europe. U to vrijeme Telit je među vodećim svjetskim tvrtkama na tržištu GSM mobilnih telefona i satelitskih terminala. Zahvaljujući svojoj važnoj ulozi u području GSM komunikacijskih tehnologija na svjetskoj razini te stalnom razvoju novih proizvoda Telit stavlja poseban naglasak razvoju GSM modula za MMI profesionalne, industrijske aplikacije.

Hrvatska - novo tržište
Kao dio širenja Telita na svjetsko tržište nastaje Telital mobitel. U srpnju, 1999. započima rad pogona u Novoj Gradiški koji zapošljava inženjere i tehničare elektro struke koji su proveli višemjesečnu specijalističku obuku u proizvodnim pogonima Telita, tvrtki Ixtant, Ronchi dei Legionari, Italija. Utemeljana na stranom kapitalu, znanju i tehnologiji tvrtka postiže osnovne uvjete za daljnji razvoj i probitak na domaćem i tržištu Europske Unije, stavljajući naglasak na kvalitetu i razvoj novih tehnologija sa područja mobilnih, telekomunikacijskih tehnologija.

Novo doba
2002. Telital mobitel postaje tvrtka u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu. Sukladno vlasničkim promjenama slijede i promjene u proizvodno-prodajnoj strategiji:
- razvoj i proizvodnja vlastitih prozvoda s posebnim fokusom na GSM daljinski prijenos podatka
- razvoj i istraživanje: tehnike sažimanja video slike, daljinski, bežični (GSM) MMI sustavi, telemetrija
- projektiranje i ugradnja sustava tehničke zaštite


iClock 2500 predstavlja sam vrhunac današnje ponude u svijetu biometrijskih uređaja za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Zahvaljujući svojim izvankonkure...


GM862-QUAD modul je novi član dobro poznate obitelji GM862 proizvoda koji nastavljaju Telitovu uspješnu priču u području industrijskih m2m aplikacija. Razvojni naglasak GM862-QUAD modula...

 

KORISNICI NASIH PROIZVODA